Фејсбук

ИСО сертификат

Брзо и едноставно со овој тест дознајте како EyeSTAR може да Ви помогне

Тест за почеток

Дали имате 18 години или повеќе?

Не Да

Дали имате проблеми со крварење (кое се должи на болести на крвта)?

Не Да

Дали сте бремена?

Не Да

Дали вашиот препишан диоптер се има сменето повеќе од 0.5 во последните 6 месеци?

Не Да

Дали сте дијабетичар, дали вашето ниво на шеќер во крвта е недозволливо?

Не Да

Дали имате психијатриски ( ментални) болести?

Не Да

Дали имате некакви коронални болести (на рожницата) (како кератоконус или корнеална ектазија)?

Не Да

Нажалост, вие не сте подобна личност за ласерски третман на окото

Повтори

Контакт

За повеќе информации, Ве молиме јавете се:

Контакт лице: Билјана Дончовска
Е-mail: biljana@eyestar.us
Мобилен: +389-71-272-212

Институт EyeSTAR Lasik
Е-mail: info@eyestar.us
Телефон: +90-212-361-5000
Факс: +90-212-361-6040
GSM: +90-533-480-5686
Адреса: Cumhuriyet Caddesi, Ceylan No: 13, Taksim Istanbul

 

Latitude: 41.039689, Longitude: 28.985852

ГалеријаПовеќе мислења