Контктирајте не

Фејсбук

ИСО сертификат

Брзо и едноставно со овој тест дознајте како EyeSTAR може да Ви помогне

Тест за почеток

Дали имате 18 години или повеќе?

Не Да

Дали имате проблеми со крварење (кое се должи на болести на крвта)?

Не Да

Дали сте бремена?

Не Да

Дали вашиот препишан диоптер се има сменето повеќе од 0.5 во последните 6 месеци?

Не Да

Дали сте дијабетичар, дали вашето ниво на шеќер во крвта е недозволливо?

Не Да

Дали имате психијатриски ( ментални) болести?

Не Да

Дали имате некакви коронални болести (на рожницата) (како кератоконус или корнеална ектазија)?

Не Да

Нажалост, вие не сте подобна личност за ласерски третман на окото

Повтори

Цена за EyeSTAR Lasik

За да ја дознаете цената на нашите интернационални пакети „LASIK“, ве молиме контактирајте со нас на е-поштата: biljana@eyestar.us или јавете се на тел. +389 71 272 212.

Пакетот „EyeSTAR Lasik третман“ вклучува:
1. Целосно предиспитување и соодветни тестови;
2. Брановнооптимизирана очна ласерска операција за двете очи;
3. Потребните капки за очи;
4. Неограничен број посттретмански прегледи;
5. Осигурување од „EyeSTAR“, прегледи на твоите очи во текот на целиот ваш живот, исто вклучувајќи и дополнителна постапка, доколку тоа стане неопходно;
6. Сите трансфери од и до аеродромот и низ градот;

ГалеријаПовеќе мислења