Контктирајте не

Фејсбук

ИСО сертификат

Брзо и едноставно со овој тест дознајте како EyeSTAR може да Ви помогне

Тест за почеток

Дали имате 18 години или повеќе?

Не Да

Дали имате проблеми со крварење (кое се должи на болести на крвта)?

Не Да

Дали сте бремена?

Не Да

Дали вашиот препишан диоптер се има сменето повеќе од 0.5 во последните 6 месеци?

Не Да

Дали сте дијабетичар, дали вашето ниво на шеќер во крвта е недозволливо?

Не Да

Дали имате психијатриски ( ментални) болести?

Не Да

Дали имате некакви коронални болести (на рожницата) (како кератоконус или корнеална ектазија)?

Не Да

Нажалост, вие не сте подобна личност за ласерски третман на окото

Повтори

EyeSTAR LASIK: Q-LASIK

Q-LASIK најновиот ласерски модалитет кој овозможва подобра флексибилност на рефрактивните хирурзи, а оттука и подобри резлутати, отколку тертманите „Wavefront“. Резултатите беа доволно импресивни, да го направт нашиот систем „Wavefront“ застарен и нашите хирурзи и пациенти се среќни што оваа нова алатка за кратко време стана преферирана метода во EyeSTAR.

Q-LASIK овозможува 25 пати повеќе прецизност од конвенционалните ласерски третмани со ласерските системи „Wavelight excimer“. Ккао и да е, најголемата преднот, придибивка, е дополнителната димензија која на хирурзите им дава потполно прилагодување при свиткување на рожницата, согласно потребите на пациентите. EyeSTAR е со авторитет на еден од најдобрите центри за очна ласерска хирургија во светот со одлични резултати на „Wavefront“. Сепак, ние се одлучивме на целосна промена кон третманите Q-LASIK, доколку „Wavefront“ не се појават со навистина голем отскок со нова генерација кај своите системи. Постоечките третмани „Wavefrontguided“ не ја земаат во предност удобноста и стремежот кон природниот вид кај пациентите, туку наместо тоа, тие само ги третираат пријавените отстапки. Од друга страна, Q-LASIK е најдобро создадениот тертман за пациентите насочен кон квалитетн природен вид и удобност. Со третманите Q-LASIK имаме подобри резултат од аспект на задоволност и среќа кај пациентите и тој е нашиот хируршки префериран метод.

ГалеријаПовеќе мислења