Контктирајте не

Фејсбук

ИСО сертификат

Брзо и едноставно со овој тест дознајте како EyeSTAR може да Ви помогне

Тест за почеток

Дали имате 18 години или повеќе?

Не Да

Дали имате проблеми со крварење (кое се должи на болести на крвта)?

Не Да

Дали сте бремена?

Не Да

Дали вашиот препишан диоптер се има сменето повеќе од 0.5 во последните 6 месеци?

Не Да

Дали сте дијабетичар, дали вашето ниво на шеќер во крвта е недозволливо?

Не Да

Дали имате психијатриски ( ментални) болести?

Не Да

Дали имате некакви коронални болести (на рожницата) (како кератоконус или корнеална ектазија)?

Не Да

Нажалост, вие не сте подобна личност за ласерски третман на окото

Повтори

Викенд во Истанбул

Викенд во Истанбул со EyeStar Lasik и AtlantiS!

Клиниката “EyeSTAR Lasik” од Истанбул ќе Ви помогне засекогаш да се ослободите од Вашите очила и леќи!

Ова ќе биде последен ден да бидете зависни од Вашите очила и леќи!

Во цената е вклучена една бесплатна незаборавна екскурзија низ Истанбул или Босфор и бесплатен  4* хотел на преубавиот плоштад Таксим во непосредна близина на клиниката !

Викенд во Истанбул со EyeStar Lasik на

10.8.2017 за само 1199 еур. вклучува:

  • Целосен и комплексен детален двочасовен преглед со најновата и најнапредна ласерска технологија за дијагностицирање на оптичката несовршеност на окото,
  • Ласерска корекција на двете очи со најновиот ласер на пазарот WaveLight Allegretto Wave Eye-Q 500Hz/400Hz
  • Сите неопходни испитувања,
  • Медикаменти - капки (антибиотик,кортикостероид,вештачки солзи) за постоперативно закрепнување на очите,
  • Доживотна гаранција, сигурност и нега е ветување, дека по Вашето лекување EyeStar Lasik ќе се грижи за Вас.
  • Неограничен број бесплатни прегледи доживотно,
  • Трансфери при пристигнување и заминување од аеродром, железничка, автобуска - до клиника и обратно,

 

Резервирајте го Вашиот термин сега на 071 272-272 или на мејл biljana@eyestar.us

Во клиниката секој пациент е VIP и местата се ограничени до максимум 10 пацинети на ден.

За повеќе информации:
Контакт лице: Билjана Дончовска 
Мобилен: +389 71 272 212  
biljana@eyestar.us
www.atlantis.mk

ГалеријаПовеќе мислења